Val op met Richmond meubels

Hou jij van glitter en glamour en ben je op zoek naar een interieur dat luxe en stijl uitstraalt? Dan ben je bij Richmond meubels aan het juiste adres. Dit van oorsprong Nederlandse merk heeft zich gespecialiseerd in het maken van aparte meubelstukken met opvallende details. Met de meubels geef je sfeer aan je huis. Wil jij weten wat het merk je allemaal te bieden heeft behalve Nederlandse kwaliteit en design? In dit artikel vind je alles over de mogelijkheden van het inrichten van je woonkamer met dit mooie merk.

Altijd nieuwe collecties met nieuwe modellen

Bij Richmond meubels zul je nooit lang dezelfde meubels zien staan. De collecties en series volgen elkaar in snel tempo op. Zo is er altijd iets nieuws te ontdekken bij de verschillende lijnen die het merk maakt. Doordat de lijnen op elkaar afgestemd zijn kun jij je hele woonruimte inrichten in dezelfde stijl. Van stoelen tot tafels en van banken tot fauteuils. Als je wilt kun je zelfs de aankleding aanvullen met kleine woonaccessoires van het merk.

Richmond meubels met bijzondere elementen

Richmond meubels vallen op door de bijzondere accenten. Hou je van zilver en goud en is een velvet bekleding op je bank een feest voor je? Bij Richmond vinden ze dat net zo mooi als jij. Een fauteuil met de vorm van een schelp? Ook dat kan. En met de snel wisselende collecties kijk je elk nieuw seizoen je ogen uit. Je kunt je woonkamer vol zetten met de opvallende meubelstukken van het merk of het juist meer in de accenten zoeken. Niks is te gek voor dit merk dat met passie de meubels ontwerpt. 

Comfort als basis

Hoe mooi de Richmond meubels ook zijn qua vormgeving en afwerking. Bij sommige modellen lijkt het wel of je in een droom terecht bent gekomen. De basis van de ontwerpen is gericht op een zo groot mogelijk comfort bij het gebruik van de meubels. De banken zitten geweldig, ook als je er uren op verblijft en dat geldt ook voor de stoelen en de fauteuils. De tafels en kasten worden met de grootste zorg gemaakt en van alle gemakken voorzien. Niet alleen aan de details is gedacht, de functionaliteit wordt uitgebreid getest voor de meubels de meubelmakerij verlaten. Zo weet je zeker dat de producten die jij uitkiest ook voldoen aan al je wensen.

Volledige lijn Richmond meubels

Als je eenmaal kennis hebt gemaakt met Richmond meubels dan wil je je hele interieur daarmee inrichten. Dat snappen we heel goed. Gelukkig gebruiken ze dat bij het merk zelf ook heel goed. Daarom kun je er niet alleen terecht voor banken en stoelen, maar ook voor kasten en tafels. Zo kun je alle stukken op elkaar afstemmen en heeft elke tafel en stoel dezelfde fijne kwaliteit. Je weet wat je van elk meubelstuk kunt verwachten. Klasse, stijl, originaliteit en kwaliteit. En dat allemaal van Nederlandse bodem. We mogen trots zijn op zo’n pareltje als deze. En jij mag eindeloos genieten van de creaties die dit bijzondere bedrijf maakt. Bekijk ook eens de banken van Henders & Hazel: die zullen ongetwijfeld ook erg mooi in je interieur staan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *